News:

Boljevac online

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Boljevac online - Internet u senci Rtnja  |  Muzika, književnost, umetnost  |  Književnost i jezik (Moderator: Joakim)  |  Topic: Muška i ženska zanimanja (ili rodna ravnopravnost u jeziku)? 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 ... 4 5 [6] Print
Author Topic: Muška i ženska zanimanja (ili rodna ravnopravnost u jeziku)?  (Read 3423 times)
janavi
Administrator
Hero Member

I'm just being me...

« Reply #75 on: 19.02.2009 18:18:11 »

ma jasno
oni su samo primer napadnog tupavog korišćenja nekih izraza
već smo ih pominjali u ovom crnom kontekstu

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it
Zele
Administrator
Hero Member

« Reply #76 on: 19.02.2009 18:36:38 »

hmmm... kol'ko je glupavo advokatka, sekretarka i slicno, toliko je s druge strane glupavo i novinarica, lekarica itd.
a u korenje se ne razumem, osim ako nije matematsko

janavi
Administrator
Hero Member

I'm just being me...

« Reply #77 on: 19.02.2009 18:59:58 »

osim ako nije matematsko
'tedo' da napišem:
teoretski?
aludirajući da bih ja rekla teorijski

al mi zazvučalo k'o skopsko (Joe, ovo na tvoj FB račun )

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it
Joakim
Moderator
Hero Member

« Reply #78 on: 20.02.2009 00:25:14 »

al mi zazvučalo k'o skopsko (Joe, ovo na tvoj FB račun )

ahahahahah..... Da.

@BBW
A kaze da ne moze advokatica jer je to ''nesto umanjeno''... Valjda misli na deminutiv.

@BJ
Sigurno mislimo na istu advokat(ku/icu)...

Разлика између лудака и мудраца је у томе што првога воде страсти, а другога стишава разум.
BigBadWolf
Moderatori
Hero Member

Stay free...

« Reply #79 on: 20.02.2009 00:34:13 »

Mda... Sve bih ja to u Honduras...
Dry-Na-Nord
Hero Member

« Reply #80 on: 31.03.2010 04:21:42 »

Novi kandidat Demokratske stranke za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti je Nevena Petrušić, dekanica Pravnog fakulteta u Nišu. (Link)

Takođe, postoji neformalni pokret koji se zove "Antifašistkinje i antifašisti u akciji". Jes, kao na Igmanu... Antifašistkinje trebe vaške, a antifašisti postavljaju zamke za zečeve.

Sreća te desničari ne haju za rodnu ravnopravnost. Njihovo saopštenje bi otprilike išlo: "Udruženje srpskih patriotkinja i patriota snažno osuđuje najavu javnog okupljanja homoseksualkinja i homoseksualaca na Trgu republike."

Pages: 1 ... 4 5 [6] Print 
Boljevac online - Internet u senci Rtnja  |  Muzika, književnost, umetnost  |  Književnost i jezik (Moderator: Joakim)  |  Topic: Muška i ženska zanimanja (ili rodna ravnopravnost u jeziku)? « previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length