News:

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Boljevac online - Internet u senci Rtnja  |  Sport  |  Ostali sportovi  |  Topic: Tug of war - nadvlačenje konopca 0 Members and 1 Guest are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: Tug of war - nadvlačenje konopca  (Read 606 times)
Black Joker
Hero Member

« on: 09.04.2010 12:23:15 »

Vrlo mali broj ljudi zna da smo u Boljevcu osnovali klub u nadvlačanju konopca koji se zove : Tug of war "black joker". Osnovali smo ga 14.09.2009 god, ja i Milanče iz kladionice. Možemo da se pohvalimo da smo drugi na tabeli od 5 ekipa kojih trenutno ima u Srbiji.
A kao vrhunac svakog sporta i sportiste, a Boga mi i san, je to da smo dali dva člana našeg kluba za reprezentaciju srbije na svetskom prvenstvu u Italiji !
Svetsko prvenstvo je bilo u Ćesenatiku ( Cesenatico ), dvadesetak kilometara od Riminija, u periodu od 25 do 28 februara.
Takmičili smo se u 2 kategorije i to od 640 kg i 680 kg.
25.02. i 26.02. bilo je svetsko klubsko prvenstvo, gde smo se mi takmičili u kategoriji od 680 kg, pod imenom J.F. Bilo je za nas to ogromno iskustvo gde smo videli kako i sa čime se to vuče u svetu. Ono kako mi nadvlačimo ovde kod nas i kako se to radi svugde gde je ovaj sport daleko stariji, blago rečeno nema veze. Od same opreme , podloge gde se nadvlači i tehnike, mi ostalo imamo sve. A to "sve" je volja !
Inače ovo je bio prvi nastup naše reprezentacije na bilo kom takmičenju. Ja sam prezadovoljan jer smo uvideli kako se radi i koje su sve tehnike u ovom sportu.
26.02. u 20 h bilo je svečano otvaranje prvenstva, gde su sve reprezentacije prodefilovale kao na olimpijskim igrama. Kakav je to bio osećaj  , inače tu su bile reprezentacije Engleske, Švajcarske, Kine, Škotske, Holandije, Irske, Japana, Severne Irske, Kineskog Tajpeja, Španije, Francuske, Italije i naravno  Srbije.
Kada mi pošalju disk iz Bgd-a, postaviću slike i daći komentare.
Zele
Administrator
Hero Member

« Reply #1 on: 12.04.2010 15:43:03 »

Bravo
cekamo slike

Black Joker
Hero Member

« Reply #2 on: 16.04.2010 21:04:46 »

javascript:void(0);
janavi
Administrator
Hero Member

I'm just being me...

« Reply #3 on: 16.04.2010 21:55:56 »

nisi to nešto dobro, ajde opet

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it
Black Joker
Hero Member

« Reply #4 on: 16.04.2010 23:52:37 »

Ma znam 
janavi
Administrator
Hero Member

I'm just being me...

« Reply #5 on: 17.04.2010 07:50:38 »

pa šta si probao da uradiš, daj da pomognemo

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it
Pages: [1] Print 
Boljevac online - Internet u senci Rtnja  |  Sport  |  Ostali sportovi  |  Topic: Tug of war - nadvlačenje konopca « previous next »
Jump to:  

Login with username, password and session length